Matematik

binomial stokastisk variabel

07. september 2021 af muller21 - Niveau: A-niveau

Hej.

Det er længe siden jeg sidst har haft om binomialfordeling og nu er jeg stødt på denne opgave. er der nogen der kan forklare mig hvordan jeg finder sandsynlighedsparameteren n, og derefter beregner P(x=2) uden lommeregner? opgaven er nemlig uden hjælpemidler såsom CAS-Programmer


Svar #1
07. september 2021 af muller21

er det bare p man skal isolerer i formlen for middelværdien. altså μ=n*p --> p=μ/n?

også efterfølgende skal jeg bruge formlen P(x=r)=K(n,r)*p^r*(1-p)^n-r


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2021 af peter lind

ja


Skriv et svar til: binomial stokastisk variabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.