Kemi

Tryk ved ligevægt

20. september 2021 af Lu3kd - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har meget brug for hjælp til opgave 2b.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2021 af janhaa

a) Kp utregnet fra dig

b)

K_p=\frac{(2x)^2}{0,054-x}


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2021 af mathon


Svar #3
21. september 2021 af Lu3kd

Jeg tror, at jeg har lavet opgave a forkert. Vil I hjælpe med den?

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2021 af janhaa

Show your results.
We need more info…

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. september 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll}&& \Delta G_m^{\Theta }=2\cdot G_m^{\Theta }(NO_2\,_{\textit{(g)}})-G_m^{\Theta }(N_2O_4\,_{\textit{(l)}})\\\\ \textup{ligev\ae gtskonstant:}&&-\Delta G_m^{\Theta }=R\cdot T\cdot \ln(K)\\\\&&\ln(K)=\frac{-\Delta G_m^{\Theta }}{R\cdot T}=\frac{-\Delta G_m^{\Theta }}{\left ( 8.3145\;\frac{J}{mol\cdot K} \right )\cdot \left ( 298\;K \right )}\\\\&& K=e^{\frac{-\Delta G_m^{\Theta }}{\left ( 8.3145\;\frac{J}{mol\cdot K} \right )\cdot \left ( 298\;K \right )}} \end{array}


Svar #6
21. september 2021 af Lu3kd

Jeg har fået dette i 2a

Svar #7
22. september 2021 af Lu3kd

Jeg kan stadig ikke se, hvordan jeg skal lave opg 2b


Skriv et svar til: Tryk ved ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.