Matematik

lineær funktion

24. september 2021 af Rasmus223 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Der er givet en lineær funktion f.

Det gælder for f , at hældningen er , og skæringen med y-aksen er i y = 7.

a) Opskriv funktionsudtrykket for f.

b) Tegn grafen for f


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2021 af Anders521

#0 Du har glemt at oplyse tallet for hældningen.


Svar #2
25. september 2021 af Rasmus223 (Slettet)

hældningen er -3


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2021 af ringstedLC

a)

\begin{align*} f(x) &= ax+b \\ \textup{H\ae ldning}:a &= -3 \\ y\textup{-aksen}:x &= 0 \\ f(0)=7 &= a\cdot 0+b \\f(x) &=... \end{}


Skriv et svar til: lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.