Matematik
Ligningsløsning på tnspire
24. september 2021 af
javannah5
-
Niveau: A-niveau
Man løser man disse ligninger på tnspire? Hvilke knapper skal jeg trykke på?
Vedhæftet fil: image.jpg
Svar #1
24. september 2021 af janhaa
https://www.wolframalpha.com/input/?i=2%3Da%2Bb%2Bc%2C+6+%3D+16a%2B4b%2Bc%2C+10%3D49a%2B7b%2Bc
a = 0
b= 4/3
c = 2/3
Skriv et svar til: Ligningsløsning på tnspire
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
