Matematik

lineære funktion

29. september 2021 af rasmus2525 - Niveau: A-niveau

to lineære funktioner er givet med 

f(x) = x+7 og g(x) = -2x+1

Bestem skæringpuntet mellem graferne for f og g


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2021 af Moderatoren

Gør således:

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2021 af Moderatoren

Hvilke problemer har du med at tegne dem?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textup{Du har:}\\& y=x+7=-2x+1\\\\& x+7=-2x+1\\\\& 3x=-6\\\\& x=-2\\\\\\& y=x+7=-2+7=5\\\\\\ \textup{sk\ae ringspunkt:}&(-2,5) \end{array}


Skriv et svar til: lineære funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.