Matematik

Hjælp til at angive grafer til funktioner

01. oktober 2021 af MadeleineA - Niveau: B-niveau

Hej vil gerne have hjælp til denne opgave 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textup{N\aa r grafen for funktionen }y=f(x)&\textup{ parallelforskydes med }\\ \textup{parallelforskydningsvektor }\bigl(\begin{smallmatrix} h\\k \end{smallmatrix}\bigr)\\\textup{bliver funktionsudtrykket}\\& y=f(x-h)+k \end{array}


Svar #2
01. oktober 2021 af MadeleineA

Blev jeg ikke meget klogere på... 

Jeg skal jo angive for hver af graferne A,B,C hvilke af funktionerne f,g,h den hører til


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2021 af Anders521

#2 Hvad er det i #1 du ikke forstår?


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. oktober 2021 af StoreNord

h har en forsinkelse på 3, så det må være den blå C

g er 3 længere nede, så det må være den røde A


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. oktober 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. oktober 2021 af mathon

\small \small \small \small \small \small \begin{array}{llllll} \textup{N\aa r grafen for funktionen }y=f(x)&\textup{ parallelforskydes med }\\ \textup{parallelforskydningsvektor }\bigl(\begin{smallmatrix} 0\\-3 \end{smallmatrix}\bigr)\\\textup{bliver funktionsudtrykket}\\&g(x)=y=f(x)-3 \\\\\\ \textup{N\aa r grafen for funktionen }y=f(x)&\textup{ parallelforskydes med }\\ \textup{parallelforskydningsvektor }\bigl(\begin{smallmatrix} 3\\0 \end{smallmatrix}\bigr)\\\textup{bliver funktionsudtrykket}\\&h(x)=y=f(x-3) \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til at angive grafer til funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.