Matematik

integralregning

08. oktober 2021 af freja9292 - Niveau: A-niveau

En funktion f(x)=7x2+8 har stamfunktionen F(x). Bestem værdien af F(1), når det oplyses at konstantledet k i stamfunktion er lig med 0.

er svaret så ikke 15?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2021 af ringstedLC

Du skal integrere for at bestemme stamfunktionen:

\begin{align*} F(x) &= \int\! 7x^2+8\,\mathrm{d}x=... \\ f(1)=7\cdot 1^2+8=15 &\neq F(1)=\;?\;,\;k=0 \end{align*}


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.