Matematik

Hjælp til Matematik-opgave.

14. oktober 2021 af Matematikpigen3 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hejsa SP

Jeg har brug for hjælp til min opgave som kan ses på vedhæftede.

Det ville være dejligt med en der har tid til at hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2021 af SuneChr


Blandingsforhold 1:4 vil sige 1 del saft + 4 dele vand = 5 dele i alt
                                                 0,5 dl    +  4·0,5 dl      = 2,5 dl
Blandingsforhold 1:1 vil sige 1 del saft + 1 del vand   = 2 dele i alt
                                                   0,25 l  +  0,25 l          = 0,5 l


Skriv et svar til: Hjælp til Matematik-opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.