Matematik

Polynomier (Andengradsligning)

19. oktober 2021 af Kaya2003 - Niveau: B-niveau

Hej,

Har brug for lidt hjælp til de her spørgsmål, på min aflvering. Ved ikke helt hvordan man løser dem.

Har lagt dem under filer.

På forhånd tak for hjælp 

Vedhæftet fil: Opgaver.pdf

Brugbart svar (2)

Svar #1
19. oktober 2021 af SauIGoodman

Fordelen ved disse opgaver er, at du må benytte CAS.

Hvilket program bruger du?


Svar #2
19. oktober 2021 af Kaya2003

Altså jeg bruger Wordmat eller Geogebra 


Brugbart svar (2)

Svar #3
19. oktober 2021 af SauIGoodman

Opgave 2.D2.4: Du kan jo bestemme rødderne for g(x)=x2-7x+12 vha. WordMat. Dvs. løse ligningen x2-7x+12=0.

Dernæst kan du få WordMat til at løse lignijngen f(x)=g(x).


Brugbart svar (1)

Svar #4
20. oktober 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textup{N\aa r grafen for}&\left \{ (x,y)\mid y=f(x) \right \}\\ \textup{parallelforskydes med}\\ \textup{parallelforskydnigsvektor }\\ \bigl(\begin{smallmatrix} h\\k \end{smallmatrix}\bigr)\textup{ forskydes den over i}\\\textup{grafen for:}\\& \left \{ (x,y)\mid y=f(x-h)+k \right \} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #5
20. oktober 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll}\textbf{Opgave 11}\\& \textup{N\aa r grafen for}&\left \{ (x,y)\mid y=f(x) \right \}\\& \textup{parallelforskydes med}\\& \textup{parallelforskydnigsvektor }\\& \bigl(\begin{smallmatrix} 0\\-3 \end{smallmatrix}\bigr),\textup{ forskydes den over i}\\&\textup{grafen for:}\\&& \left \{ (x,y)\mid y=f(x)-3 \right \} \\\\\\\\\\\\\\ &\textup{N\aa r grafen for}&\left \{ (x,y)\mid y=f(x) \right \}\\& \textup{parallelforskydes med}\\& \textup{parallelforskydnigsvektor }\\& \bigl(\begin{smallmatrix} 3\\0 \end{smallmatrix}\bigr),\textup{ forskydes den over i}\\&\textup{grafen for:}\\&& \left \{ (x,y)\mid y=f(x-3) \right \}\end{array}


Skriv et svar til: Polynomier (Andengradsligning)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.