Matematik

matematik opgave

23. november 2021 af eadan (Slettet) - Niveau: 8. klasse

det haster!! den ligge som et billede under 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2021 af mathon

                          


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. november 2021 af janhaa

32/6 =5,333

dvs minst 6 bøtter


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. november 2021 af mathon

                 \small \small \small \begin{array}{llllll} \textup{antal b\o tter:}& \left \lceil \frac{32\;m^2}{6\;\frac{m^2}{b\o tte}} \right \rceil =6\;b\o tter \end{array}


Svar #4
23. november 2021 af eadan (Slettet)

Tak for hjælpen! :)


Skriv et svar til: matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.