Matematik

lineær funktion

25. november 2021 af magipayer - Niveau: B-niveau

jeg forstår ikke hvordan man løser opgave A? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& \textup{Angiv h\ae ldningstallet og andenkoordinaten til sk\ae ringspunktet med y-aksen.} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. november 2021 af janhaa

#1

A)

slope, a=4

f(0)= -5


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. november 2021 af janhaa

b)

f(2)=3


Skriv et svar til: lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.