Matematik

stokastisk variabel

29. november 2021 af emmas2000 - Niveau: B-niveau

Hej jeg mangler kun denne opgave før jeg er færdig med min sandsynlighedsregning og statistisk aflevering. Ville høre om der er nogen der kunne hjælpe mig med hvordan man bestemmer midddelværdien for X.

Mvh

Emma 


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. november 2021 af janhaa

E(X)=sum (x*P) from x=5 to x=10

E(X) =7


Skriv et svar til: stokastisk variabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.