Matematik

vektorfunktion

06. december 2021 af MCS1 - Niveau: A-niveau

Hvordan skal det løses i hånden? 

Vedhæftet fil: 001.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2021 af SuneChr

Omskriv

\overrightarrow{s}\left ( t \right )=\binom{5}{-1}+7\binom{\cos t}{\sin t}   Man ser straks en cirkel med radius 7 og centrum(5 , - 1)


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. maj 2023 af Tasnimm

1+1
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. maj 2023 af Tasnimm

Cgh

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. maj 2023 af Tasnimm

Cc

Skriv et svar til: vektorfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.