Matematik

forklaring

20. december 2021 af klara99 - Niveau: Universitet/Videregående

Er er der nogen der kan give mig en god forklaring hvor dette 2 er forkerte, 

jeg ved godt at sammmesatfunktion for f(g(x) er : f´(g(x))g´(x), men blev lidt i tvivl for der står med en variable, hva menes med dette. 

Vedhæftet fil: mateksam.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. december 2021 af mathon

                \small \normal \begin{array}{llllll} \textup{Kurven, som}&\textup{beskriver en logistisk v\ae kst}\\ \textup{er p\aa \ formen:}\\& \Large y(t)=\frac{M}{1+C\cdot e^{-a\cdot M\cdot t}}\\\\ \textup{hvor}&a,C \textup{ og M er givne konstanter.} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. december 2021 af ringstedLC

#0: Parentesen er en præcisering af funktionernes antal af variable.

Derfor er der kun én fejl i "box 1" som du har fundet.


Skriv et svar til: forklaring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.