Kemi

HASTIGHEDSKONTANT??

03. januar 2022 af yyyyyyyyyyyy - Niveau: B-niveau

MATHON OG HEPTan, hvordan er de kommet frem til det der 0,00023?


Svar #1
03. januar 2022 af yyyyyyyyyyyy

her


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. januar 2022 af mathon

En 1. ordens reaktion:
                                       \small \small \left [ Asp \right ]_t=\left [ Asp \right ]_0\cdot e^{-k\cdot t}\qquad pK_{a1}=4.5\qquad pK_{a2}=6.0


Svar #4
03. januar 2022 af yyyyyyyyyyyy

så det er pka der sættes ind som startsværdien på a plads og derefter isolere?

også et spørgsmål til en reaktion hvor man skal afstemmme den med sur hydrolyse? hvad gør man ved sur eller basisk hydrolyse?

Svar #5
03. januar 2022 af yyyyyyyyyyyy

og når man bryder en binding ved hydrolyse, hvordan ved jeg så hvor henne, altså jeg ved godt at den fx bryder ester bindinger, men hvor henne altså ved hvilket atom skal jeg tænke at den bryder det? der var esteren slutter eller hvad? plsease hjælp

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. januar 2022 af Heptan

#0 Er det hele opgavebeskrivelsen?? Ingen grafer eller noget?

#4 Nej hvad mener du med a's plads?

Man afstemmer med H+, H2O osv.

#5 Man bryder denne esterbinding: (CO)-O. Dvs. man bryder enkeltbindingen, ikke dobbeltbindingen. Det er bindingen mellem C og O man bryder.

For amider bryder man tilsvarende (CO)-N bindingen, altså bindingen mellem C og N.


Skriv et svar til: HASTIGHEDSKONTANT??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.