Matematik

Pls hjælp

05. januar 2022 af Oliver8888d - Niveau: A-niveau

4a + 3 • 2b + 5(b – 6) 

3b – 2(3a + 2a) + 2 • 4b  

2a • 32 + b2 + 5a – 92 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2022 af Moderatoren

Pls skriv hvad du er i tvivl om.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2022 af PeterValberg

Se eventuelt denne video < LINK > om reduktion

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. januar 2022 af PeterValberg

4a+{\color{Red} 3\cdot 2b} +{\color{Blue} 5(b-6)}=

4a+{\color{Red} 6b} +{\color{Blue} (5b-30)}=

4a+{\color{Red} 6b} +{\color{Blue} 5b-30}=

4a+11b-30

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
05. januar 2022 af Oliver8888d

Jeg er jo i tvivl om spg 

[4a+{\color{Red} 3\cdot 2b} +{\color{Blue} 5(b-6)}=]

[4a+{\color{Red} 6b} +{\color{Blue} (5b-30)}=]

[4a+{\color{Red} 6b} +{\color{Blue} 5b-30}=]

[4a+11b-30]


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. januar 2022 af PeterValberg

Hvad er du i tvivl om?
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. januar 2022 af Eksperimentalfysikeren

Du må komme med flere detailler. Prøv at skrive, hvordan du selv mener, det skal løses. Då kan vi se, om du er på rette spor. Hvis du ikke er det, kan vi hhælpe dig, men hvis vi ikke ved, hvor du bliver i tvivl, kan vi ikke hjælpe.


Skriv et svar til: Pls hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.