Matematik

matematik i anvendelse

01. februar 2022 af kjkl (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hey har brug for hjælp til den her opgave 

tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2022 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. februar 2022 af mathon

        \begin{array}{llllll} \textbf{6.}\\&\textup{fart:}\\&&60\;\frac{km}{60\;min}=1\;\frac{km}{min}\\\\& \textup{tid:}\\&&\frac{24\;km}{1\;\frac{km}{min}}=24\;min \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. februar 2022 af mathon

        \begin{array}{llllll} \textbf{7.}\\&\textup{fart:}\\&&\frac{24\;km}{\frac{1}{3}\;t}=\left (24\cdot 3 \right )\frac{km}{t}=72\;\frac{km}{t}\end{array}


Skriv et svar til: matematik i anvendelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.