Tysk

første, anden og tredje

02. februar 2022 af IronNuttelai - Niveau: 8. klasse

Hejsa.

Jeg er lidt i tvivl hvad første, anden og tredje hedder på tysk.

Kan nogen hjælpe?

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2022 af Stygotius (Slettet)

den 1. = der/die erste

den 2. = der/die zweite

den 3. = der/die dritte

den 4. = der/die vierte

Ved tal under 20 føjer man  "-te" til mængdetallet

Ved tal over 20 føjer man "-ste" til mængdetallet


Svar #2
03. februar 2022 af IronNuttelai

ok super mange tak


Skriv et svar til: første, anden og tredje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.