Matematik

Vektorfunktioner vinkel

03. marts 2022 af lol28 - Niveau: A-niveau

Hjælp med opgave b (se fil)

Har regnet kooordinatsættet for Q til at være (16,8) og t_0=4


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2022 af peter lind

Find p'(t0). p'(t0)•p(t0) = |p'(t0)||p(t0)*cos(v) hvor v er vinklen mellem vektorene


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. marts 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll}\textbf{b)}\\&& \textup{Define }\overrightarrow{r}m(t)=\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} t}\left ( \overrightarrow{r}(t) \right )\\&\textup{Retningsvektorer}\\& \textup{for tangenterne i }Q\textup{:}\\&& \overrightarrow{r}m(-2)=\begin{bmatrix} 0\\-6 \end{bmatrix}\qquad \overrightarrow{r}m(4)=\begin{bmatrix} 36\\6 \end{bmatrix}\\&\textup{Spids tangent vinkel:}\\&& v_{\textup{spids}}=\cos^{-1}\left ( \frac{\textup{abs}\left ( \textup{dotP}\left ( \begin{bmatrix} 0\\-6 \end{bmatrix},\begin{bmatrix} 36\\6 \end{bmatrix} \right ) \right )}{\textup{norm}\left ( \begin{bmatrix} 0\\-6 \end{bmatrix} \right )\cdot \textup{norm}\left ( \begin{bmatrix} 36\\6 \end{bmatrix} \right )} \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Vektorfunktioner vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.