Matematik

Analytisk plangeometri

20. marts 2022 af julelina - Niveau: A-niveau

opgaven lyder.....

vælg koordinatsystemer hvor D = (0,0). Dernæst lad F = (6,1/2) og lad E være punktet midt i mellem D og F. find Es koordinater i dette koordinatsystem.

jeg forstår intet af spørgsmålet, jeg ved ikke hvordan jeg skal lave den.

Min lærer er en ny underviser, han kører undervisningen langt ud af pensum alt for hurtigt vi fatter hat af hvad han prøver at undervise os.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2022 af janhaa

E = (3, 1/4)

3=(6+0)/2=3

1/4= (1/2+0)/2


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2022 af Eksperimentalfysikeren

Tegn koordinatsystemet på et stykke kvadreret papir. Brug en enhed, der er to tern.

Marker D og F. Tegne liniestykket DF. Find midtpunktet på liniestykket. Det er E.


Skriv et svar til: Analytisk plangeometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.