Matematik

Vektorfunktioner

26. april 2022 af Mariassssssss - Niveau: A-niveau

Hej SP 

Kan i hjæle med denne opgave? Sidder fast i afleveringen..:( 

Der er vedhæftede bilag 

Tak på forhånd 

Vedhæftet fil: Vektorfunktioner 4.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2022 af Anders521

#0

a) Beregn tallet P(3, 20.000) ved at indsætte t = 3 og c = 20.000 i funktionen P. Husk enheden kr.                    b) Beregn først den partielle aflede Pt '(t, c) og dernæst indsæt tallene t = 3 og c = 20.000 deri                        c) Beregn de partielle afledede P'(t, c) og Pc '(t, c). Opskriv gradienten og indsæt så tallene t = 3 og c = 20.000 i begge.


Svar #2
26. april 2022 af Mariassssssss

Kan det løses i maple? 


Svar #3
26. april 2022 af Mariassssssss

er det korrekte svar i (1) 60243.41990 kr. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. april 2022 af Anders521

#2

Kan det løses i maple? 

Ja.

#3

er det korrekte svar i (1) 60243.41990 kr. 

Måske. Jeg har ikke løst opgaven.


Skriv et svar til: Vektorfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.