Matematik

vektorer 4

09. maj 2022 af magipayer - Niveau: C-niveau

hvordan løser jeg a og b? hvilke formler skal der i brug?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2022 af ringstedLC

a) Bestem vektor AB og brug formel (61)

b) Brug formel (55) og husk at projektionen er en ny vektor.

Til dine fire vektoropgaver: Studér FS.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll}&& \overrightarrow{AB}=\begin{bmatrix} -15\\5 \end{bmatrix}\\\\ \textbf{a)}\\&\textup{areal:}\\&& A_{par}=\textup{abs}\left(\textup{det}\left(\begin{bmatrix} -15&-1\\5&2\end{bmatrix} \right ) \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. maj 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllllll}\textbf{b)}\\&\textup{Projektion:}\\&& \overrightarrow{AB}_{\overrightarrow{a}}=\frac{\textup{dotP}\left ( \begin{bmatrix} -15\\5 \end{bmatrix},\begin{bmatrix} -1\\2 \end{bmatrix} \right )}{\textup{norm}\left (\begin{bmatrix} -1\\2 \end{bmatrix} \right )^2}\cdot \begin{bmatrix} -1\\2 \end{bmatrix} \end{array}

                                     


Skriv et svar til: vektorer 4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.