Fysik

Termodynamik

13. juni 2022 af ikjuijhy - Niveau: B-niveau

kunne godt bruge noget hjælp til at finde formlene jeg skal bruge opgave b og c


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. juni 2022 af ringstedLC

b)

\begin{align*} \rho _{60} &= \frac{m}{2500\,\textup{m}^3} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. juni 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllllll} \textbf{b)}\\&&\varrho_{60}=\frac{\left (101325\;\mathrm{\frac{J}{m^3}} \right )\cdot \left ( 0.029\;\mathrm{\frac{kg}{mol}} \right )}{\left ( 8.3\;\mathrm{\frac{J}{mol\cdot K}} \right )\cdot \left ( (273.15+60)\;\mathrm{K} \right )}=1.06\;\mathrm{\frac{kg}{m^3}} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. juni 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllllll} \textbf{c)}\\&\textup{Nyttelast:}&&\left ( 2500\;\mathrm{m^3} \right )\cdot \left ( 1.27\;\mathrm{\frac{kg}{m^3}}-1.06\;\mathrm{\frac{kg}{m^3}} \right ) =525\;\mathrm{kg} \end{array}


Skriv et svar til: Termodynamik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.