Biologi

Fedtprocent

29. juli 2022 af mastodont - Niveau: C-niveau

Hej, 

Jeg forsøger at beregne min fedtprocent via deurenberg formlen og ender på ca 30%, hvilket jeg synes er for meget. 

BF%: 1,20 x BMI +  0.23 x alder -10,8 x køn - 5,4

Køn: Mand: 1. Kvinde: 0. 

Mit BMI: vægt: 73 kg. Højde: 182 cm. Dvs. 22,04. 

BF%: 1,20 x 22,04 + 0.23 x 41 -10,8 x 1 - 5,4 = 30,478% er min fedtprocent. 

Jeg synes, det er ret højt, nogen der kan hjælpe med beregningen? 

Mvh. 

Torben


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. juli 2022 af Sveppalyf (Slettet)

Du har vist glemt at trække de 10,8 x 1 fra.


Svar #2
30. juli 2022 af mastodont

Måske du har ret..? 

Jeg fik 19,678% denne gang. 

Kan jeg få dig til at regne det også og se om du får samme resultat? 


Svar #3
30. juli 2022 af mastodont

Men hvis jeg sætter parenteser omkring, får jeg et andet resultat. 

(1,20 x 22.04) + (0,23 x 41) - (10,8 x 1) - 5,4 = 20,11%

Så hvilken er rigtig? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. juli 2022 af ringstedLC

Resultatet er 19.678%, både med og uden parenteser. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. juli 2022 af Sveppalyf (Slettet)

1,20 x 22,04 + 0.23 x 41 -10,8 x 1 - 5,4 =

26,448 + 9,43 - 10,8 - 5,4 =

19,678


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. august 2022 af SuneChr

En produktsum
   a1b1 + a2b2 + ...
udregnes i henhold til regnehierarkiet, hvor multiplikation har førsteprioritet, som det er vist ovenfor.
Analogt gælder det samme for en divisionssum
   a1/b1 + a2/b2 + ...


Skriv et svar til: Fedtprocent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.