Matematik

Udlede P(X=r)

08. august 2022 af Guleroden1 - Niveau: A-niveau

Hej! I mit eksamensspørgsmål vedr. sandsynlighedsregning og binomialfordeling, står der bl.a. 

at jeg skal bevise binomialkoefficienten og udlede P(X=r). 

Hvad betyder det sidste med at udlede p(x=r) og kan nogen henvise til sted jeg kan læse om det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. august 2022 af peter lind


Svar #2
08. august 2022 af Guleroden1

#1

se din bog eller https://media.studieportalen.dk/forums/files/2051685.jpg

hvilken relevans har det link du lige sendte?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. august 2022 af SuneChr

P(X = r) betyder, at sandsynligheden, for at netop hændelsen r indtræffer for en
binomial sandsynlighedsfordeling, er              \binom{n}{r}p^{r}\left ( 1-p \right )^{n-r}    r = 0, 1, ... , n
 


Skriv et svar til: Udlede P(X=r)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.