Matematik

Hjælp til opgave om procent

15. august 2022 af Lara45 - Niveau: A-niveau

RER måles under et cykelarbejde til at være 0,95: 

RER = 07: Ren fedtforbrænding

RER = 1: Ren kulhydratforbrænding

RER = 0,95 er fordelingen 5/6 kulhydrat og 1/6 fedt, dvs. at fedtforbrændingen er 83% kulhydrat og 17% fedt. 

Jeg forsåtr simpelthen ikke, hvordan man kommer frem til de 83% og 17%.. Er der nogle, der kan hjælpe?

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. august 2022 af mathon

                                     \small \begin{array}{llllll} \frac{1}{6}=0.16667\approx 0.17=17\%\\\\ \frac{5}{6}=0.83333\approx 0.83=83\% \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til opgave om procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.