Matematik

Mængdeoperationer

10. september 2022 af louisesørensen2 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej derude, 

Jeg har en sætning som siger:

A \cup \big( \bigcap_{i \in I}^{}B_i\big)=\bigcap_{i \in I}^{}(A\cup B)

gælder denne også hvis ens mængde A=(D\cup B^c) og B respræsenter vilkårlige snit mængder?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2022 af peter lind

Hvad er B? Er det givet ved B = ∩Bi er det nærmest indlysende


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2022 af Eksperimentalfysikeren

#1: Der mangler et index i på højre side i sætningen.

#0: Hvad står D og Bc for?


Skriv et svar til: Mængdeoperationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.