Matematik

Problemregning

22. september 2022 af HjælpMigBeOm - Niveau: 9. klasse

Hejsa 

Vi er igang med en test og ska bruge noget hjælp

Kan det passe at en tank på 1,6 m i radius og 1,8 i højde kan rumme 3500 L 

Hvorfor og Hvordan? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2022 af PeterValberg


de 1,6 m er diameteren

V=\pi\cdot r^2\cdot h = \pi\cdot 0,8^2\cdot 1,8 \approx 3,619\,m^3

hvilket svarer til 3619 liter

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.