Matematik

differentialligninger

04. oktober 2022 af saliey - Niveau: A-niveau

nogen kan hjælpe her?
en funktion f er løsning til differentialligningen y'=6-1/2y
der oplyses at grafen for f går gennem punktet (0,8)

a) bestem f'(0)

b) bestem en forskrift for f


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2022 af peter lind

a )Sæt x = 0, y=8 i differentialligningen

b) Se din formelsamling


Skriv et svar til: differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.