Matematik

Omdrejningslegeme

28. oktober 2022 af Mikkeline123 - Niveau: A-niveau

Hej.

Nogen der kan hjælpe med spørgsmål a og b?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2022 af peter lind

a) D = 2r = 2*f(5)

b) Brug dit CAS værktøj


Svar #3
28. oktober 2022 af Mikkeline123

Hvad menes der i opgave b med krumme overflade?


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. oktober 2022 af mathon

                   \small \begin{array}{llllll}& \textup{Define }f(x)=\sin(x)+x+0.5\\\\& \textup{Define }f_m(x)=\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}\left ( f(x) \right )\\\\& \textup{Define }g(x)=\sqrt{1+\left (f_m(x) \right )^2}\\\\ \textbf{b)}\\&O(x)=2\pi\cdot \int_{0}^{5}\left (f(x)\cdot g(x)^2 \right )\mathrm{d}x \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. oktober 2022 af mathon

tastekorrektion:
                   \small \small \begin{array}{llllll}& \textup{Define }f(x)=\sin(x)+x+0.5\\\\& \textup{Define }f_m(x)=\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}\left ( f(x) \right )\\\\& \textup{Define }g(x)=\sqrt{1+\left (f_m(x) \right )^2}\\\\ \textbf{b)}\\&O=2\pi\cdot \int_{0}^{5}\left (f(x)\cdot g(x) \right )\mathrm{d}x \end{}


Skriv et svar til: Omdrejningslegeme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.