Matematik

Vektorfunktioner

03. november 2022 af ajayisfire (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan rette noget matematik for mig? det ville være en kæmpe hjælp :)


Svar #1
03. november 2022 af ajayisfire (Slettet)

Her er billedet

Vedhæftet fil:sheesh123.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2022 af mathon

Hvad er problemet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2022 af mathon

           \small \begin{array}{lllllll}&& OP(t)=\begin{pmatrix} x(t)\\y(t) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 65t\\ -4.91t^2+37.5t+1.8 \end{pmatrix}\\\\\\&& OP{\, }'(t)=\begin{pmatrix} x{\, }'(t)\\y{\, }'(t) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 65\\ -9.82t+37.5 \end{pmatrix}\\\\ \textup{Fart til tiden }t\textup{:}&&f(t)=\sqrt{65^2+\left (-9.82t+37.5 \right )^2} \end{array}


Svar #5
03. november 2022 af ajayisfire (Slettet)

Kan du vise mig hvordan kurven ser ud?


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. november 2022 af mathon

Bruger du TI-nspire?


Svar #7
03. november 2022 af ajayisfire (Slettet)

Bruger mest wordmat


Brugbart svar (1)

Svar #8
03. november 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} f(1)=\sqrt{65^2+\left ( -9.82\cdot 1+37.5 \right )^2}=70.6483\;\mathrm{\frac{m}{s}}=254.334\;\mathrm{\frac{km}{h}} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #9
04. november 2022 af ringstedLC

c) Hvis pilen og gåsen skal "mødes", skal der findes en værdi af t, der giver det samme sted:

\begin{align*} x_{\overrightarrow{OP}}=x_{\overrightarrow{OG}} &\;\wedge \;y_{\overrightarrow{OP}}=y_{\overrightarrow{OG}} \\ 65t=141-29t \;&\;\wedge \;-4.91t^2+37.5+1.8=46 \\t &= ... \end{align*}


Skriv et svar til: Vektorfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.