Fysik

Fysik - henfald

09. november 2022 af MichaelGa - Niveau: B-niveau

Hej! Jeg sidder og kan ikke finde ud af at løse delopgave c)

Håber der er nogen som kan hjælpe, tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllllll} \textbf{c)}\\&\textup{Rest}=& N(5.0\;\mathrm{d\o gn})=8.01741\cdot 10^{14}\cdot e^{-0.086212\;\mathrm{d\o gn^{-1}}\cdot 5.0\;\mathrm{d\o gn}}=5.20987\cdot 10^{14}\\\\& \textup{Henfaldet}=&\left (8.01741-5.20987 \right )\cdot 10^{14}=2.80755\cdot 10^{14} \end{array}


Skriv et svar til: Fysik - henfald

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.