Matematik

Hjælp

09. november 2022 af Moehy - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe mig denne her opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2022 af jl9

- Divider med 6 på begge sider

- Plus med 2 på begge sider


Svar #2
09. november 2022 af Moehy

Skal det stå sådan her?


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. november 2022 af MentorMath

Sidste omkrivning du laver er forkert:)

6(T-2) = M ⇔

T-2 = M/6 ⇔

T = M/6 + 2


Svar #4
09. november 2022 af Moehy

#3

Sidste omkrivning du laver er forkert:)

6(T-2) = M ⇔

T-2 = M/6 ⇔

T = M/6 + 2

Er svaret så T=M/6 + 2 ???


Brugbart svar (2)

Svar #5
09. november 2022 af jl9

1)

6 \cdot (T-2)=M

2)

T-2=\frac{M}{6}

3)

T=\frac{M}{6}+2

Står der i opgaven hvad værdien af M er?


Svar #6
09. november 2022 af Moehy

#5

1)

6 \cdot (T-2)=M

2)

T-2=\frac{M}{6}

3)

T=\frac{M}{6}+2

Står der i opgaven hvad værdien af M er?

Nej


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.