Kemi

Redoxreaktion og ligevægt

21. november 2022 af Jette1234567 - Niveau: Universitet/Videregående

Hjælp ønskeds til denne opgave; meget gerne med step by step forklaringer.

Facit er kopieret med, men hvordan kommer når man dertil?

På forhånd tak

Vedhæftet fil: opg. 8.2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textup{Formel:}\\&& -\Delta G_f{^\Theta }=R\cdot \left ( 298\degree K \right )\cdot \ln(k)\\\\&& \left (-\left ( -147-65 \right )\cdot 10^3 \right )\;\mathrm{\frac{J}{mol}}=(8.31\;\mathrm{\frac{J}{mol\cdot K}})\cdot \left ( 298\degree K \right )\cdot \ln(k)\\\\&& 212\cdot 10^3\;\mathrm{\frac{J}{mol}}=\left (2476.38\;\mathrm{\frac{J}{mol} }\right )\cdot\ln(k) \\\\&&\ln(k)=\frac{212\cdot 10^3\;\mathrm{\frac{J}{mol}}}{2476.38\;\mathrm{\frac{J}{mol} }}=85.6088\\\\&& k=e^{85.6088}=1.51\cdot 10^{37} \end{array}


Svar #3
22. november 2022 af Jette1234567

1000 tak

Skriv et svar til: Redoxreaktion og ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.