Matematik

Aflevering mat

22. november 2022 af sannnnnne (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Har brug for hjælp til hvordan jeg løser disse opgaver, tak! :)))))))

Opgave. 1
Skriv et decimaltal, der er større end 0,7 og mindre end 0,8.

Opgave. 2
Skriv en brøk, der er dobbelt så stor som 1


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2022 af StoreNord

Opgave. 1
    Hvilket tal er præcis midt imellem  0,7  og  0,8 ?

Opgave. 2
    1 kan også skrives som    \tiny \frac{1}{1}
     Hvad er det dobbelte ?


Svar #2
22. november 2022 af sannnnnne (Slettet)

opgave 1: 0,6

opgave 2: 2/2


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2022 af mathon

Opgave. 2
Skriv en brøk, der er dobbelt så stor som 1

       eks.:
                    \small \small \small \frac{4}{2}\quad \frac{6}{3}\quad\frac{8}{4}\quad \frac{10}{5}...\frac{2n}{n}\qquad n\in \mathbb{Z}\; \backslash\; \left \{-1, 1 \right \}


Svar #4
22. november 2022 af sannnnnne (Slettet)

hvad med 3/2?


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. november 2022 af mathon

        \small \frac{3}{2}=1.5<2


Svar #6
22. november 2022 af sannnnnne (Slettet)

i opgave 1 er 0,6 rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. november 2022 af StoreNord

Nej da.
Du skal tage gennemsnittet af 0,7  og  0,8.

Eller se på din lineal. Hvad ligger der midt mellem 0,7 dm og 0,8 dm?


Skriv et svar til: Aflevering mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.