Matematik

Bestem f’(x)

05. december 2022 af league - Niveau: B-niveau

Jeg skal bestemme f'(2) af ligning f(x)=4*e^x-7+3
Hvordan gør jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2022 af mathon

\small \small f(x)=4\cdot e^x-7+3\qquad \textup{er vist ikke noteret rigtigt.}


Svar #2
05. december 2022 af league

#1

\small \small f(x)=4\cdot e^x-7+3\qquad \textup{er vist ikke noteret rigtigt.}

Hvad mener du?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2022 af mathon

Mangler der ikke et x på 7?


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2022 af mathon

Der menes måske
                                    \small \begin{array}{lllllll} f(x)=4\cdot e^{\, x-7}+3 \\\\ f{\, }'(x)=4\cdot e^{\, x-7}\\\\ f{\, }'(2)=4\cdot e^{\, 2-7}=4e^{-5} \end{array}


Skriv et svar til: Bestem f’(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.