Matematik

Opstl en forskrift

13. januar 2023 af Eca - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg har en matematikaflevering for og de sidste to spørgsmål driller lidt.

Jeg har prøvet at løse dem, men tror ikke det er helt korrekt. Er der nogle der kan hjælpe mig med den?

Har vedhæftet et billede af opgaven.

På forhånd, tak


Svar #1
13. januar 2023 af Eca

Min besvarelse


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2023 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2023 af mathon

                  \small \begin{array}{lllllll}&&f(x)=89.3704 x+4786.14\\\\ \textbf{b)}\\&& h(x)=\frac{111.894\cdot \left ( 57\cdot x+710 \right )}{x+53.554}\\\\\textbf{c)}\\&&\textup{solve}\left ( h(x)> 3500,x \right )\mid x> 0 \end{array}


Svar #4
15. januar 2023 af Eca

Nårh, tak for hjælpen


Skriv et svar til: Opstl en forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.