Matematik

Vektorfunktion

31. januar kl. 13:59 af Guleroden1 - Niveau: A-niveau

Skal jeg tegne punkterne eller hvordan løser jeg denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar kl. 15:10 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. januar kl. 15:29 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll}&& \begin{pmatrix} x(t)\\y(t) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -1+10\cdot \cos(t)\\ 4+10\cdot \sin(t) \end{pmatrix}\\\\ \textup{stop:}\\&&\begin{pmatrix} x(2.1)\\y(2.1) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -1+10\cdot \cos(2.1)\\ 4+10\cdot \sin(2.1) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -6.0485\\12.6321 \end{pmatrix} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar kl. 10:28 af mathon

egentlig

\small \small \small \begin{array}{lllllll}&& \begin{pmatrix} x(t)\\y(t) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -1+10\cdot \cos(\omega\cdot t)\\ 4+10\cdot \sin(\omega\cdot t) \end{pmatrix}\qquad \omega =\frac{2\pi}{T}=\frac{2\pi}{2\pi}=1 \\\\ \textup{stop:}\\&&\begin{pmatrix} x(2.1)\\y(2.1) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -1+10\cdot \cos(2.1)\\ 4+10\cdot \sin(2.1) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -6.0485\\12.6321 \end{pmatrix} \end{array}


Skriv et svar til: Vektorfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.