Matematik

Hjælp til matematik om renter

09. februar 2023 af Millell09 - Niveau: C-niveau
Please please please hjælp. Jeg er simpelthen så dårlig til det med renter og jeg fatter hat:/

På en bankkonto indsættes 30 000 kr. til en årlig rente på 2,125 %.

a) Hvor meget står der på kontoen efter 7 år?

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2023 af Moderatoren

Så skal du have hjælp til at forstå det. Beskriv dine problemer med opgaven. Har du kigget efter formler i din formelsamling?


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. februar 2023 af mathon

                  \small K_n=K_0\cdot \left ( 1+r \right )^n

                  \small K_7=30\,000\cdot \left ( 1+0.02125 \right )^7


Skriv et svar til: Hjælp til matematik om renter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.