Matematik

Finde frem til om et punkt ligger på en graf

13. februar 2023 af SkolleNørd - Niveau: A-niveau
Hvordan gøre man det ovenstående?
Jeg har en funktion som hedder:
F(x)=2x-7

Hvordan ved jeg om punktet 100,193 ligger på den nævnte graf?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2023 af Quarr

Udregn f(100)

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. februar 2023 af Anders521

#0 Eller løs ligningen 193 = 2x -7. Hvis svaret er x = 100, ligger punktet (100,193) på grafen for F.


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2023 af MalmsK

Bare smid 100 ind på x' plads og hvis det giver 193 (hvilket det gør) så ligger det på linjen


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. februar 2023 af SuneChr

.SP 160220230219.PNG

Vedhæftet fil:SP 160220230219.PNG

Skriv et svar til: Finde frem til om et punkt ligger på en graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.