Matematik

Optimereig

27. februar 2023 af Lalode - Niveau: B-niveau

Jeg har problemer med opgave b i den vedhæftede fil.

Vedhæftet fil: Optimering opg 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2023 af StoreNord

a)
En tænkt endeflade ville være 1m³ : h*b=1m²,  så b = 1/h.
A = (2h+b)*1 = 2h+b.         Indsæt så den før fundne værdi for h.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2023 af ringstedLC

b)

\begin{align*} A'(h)=0 &= \left ( \frac{1}{h} \right )'+\bigl(2h\bigr)' &&\textup{formel (134) og (122)} \\ \Rightarrow h &=... \\ b=\frac{1}{h} &=... \end{align*}


Skriv et svar til: Optimereig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.