Matematik

hjælp til måling

28. februar 2023 af amal542a - Niveau: 8. klasse

Hejsa. Er der en der vil hjælpe mig med at forstå denne opgave?

tak på forhånd:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2023 af peter lind

Jeg formoder at det der står 1:400 er måltalsfoholdet. Så skal du gange højden på kranen på tegningen med 400


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. februar 2023 af ringstedLC

\begin{align*} \textup{Tegning} &\,: \textup{Virkelighed} \\ 1\,\textup{cm} &\,: 400\,\textup{cm} \\ 15\cdot 1\,\textup{cm} &\,: 15\cdot 400\,\textup{cm} \\ 15\,\textup{cm} &\,: ...\,\textup{m}\end{align*}


Skriv et svar til: hjælp til måling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.