Matematik

Bente har 126 euro med. Hendes bror har en sjettedel af det med

02. marts 2023 af ahma2131 - Niveau: 7. klasse

bente bruger to nienededele på et par sko. hvad koster de i euro


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2023 af ringstedLC

\begin{align*} \textup{Pris} &= 126\,\textup{Euro}\cdot \frac{2}{9}=...\,\textup{Euro} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2023 af SuneChr

Bente og hendes bror har muligvis slået deres lommepenge sammen, hvorfor skoene så koster
                  (126 + 1/6·126)·2/  EUR  


Skriv et svar til: Bente har 126 euro med. Hendes bror har en sjettedel af det med

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.