Matematik

Gangbroen

02. marts kl. 18:11 af tlilhgcn13116 - Niveau: B-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med opgaverne?, jeg har ingen ide hvordan jeg skal lave opgave b og c 

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts kl. 19:27 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts kl. 19:37 af peter lind

b) Det er det samme som vinklen mellem retningsvektorene. Brug at |u·v| = |u||v|cos(vinkel)

c) sæt z = 80 i parameterfrmstillingen. Brug dette t til at finde de øvrige koordinater


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts kl. 19:55 af ringstedLC

b) Du skulle da meget gerne have bare en ide til, hvordan en vinkel mellem to rette linjer bestemmes, når deres retningsvektorer er kendte. Se formel (52).


Svar #4
02. marts kl. 19:56 af tlilhgcn13116

#2

b) Det er det samme som vinklen mellem retningsvektorene. Brug at |u·v| = |u||v|cos(vinkel)

c) sæt z = 80 i parameterfrmstillingen. Brug dette t til at finde de øvrige koordinater

Hvad vil u og v være? er det punkterne?


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. marts kl. 20:43 af peter lind

*det er retningsvektorene. Du har jo selv fundet en retningsvektor i spørgsmål a. Du kan også se en beskrivelse i formel 72 side 15 i din formelsamlingen


Skriv et svar til: Gangbroen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.