Matematik

rekursionsligning

04. marts kl. 10:24 af Sofia0294 - Niveau: A-niveau

Hejsa allesammen, sidder lidt fast i denne opgave da jeg ikke ved hvad man bruger af formel til alle delopgaverne, håber der er en af de kloge hjerne der kan lære mig hvilken formlen jeg skal bruge til delopgaverne a,b,c og d. jeg takker på forhånd, se vedhæftet fil. 

Vedhæftet fil: mat 5 .png

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts kl. 15:10 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. marts kl. 15:14 af AMelev

Eulers metode: y_{n+1}=y_n+ f'(x_n)\cdot h
Iflg differentialligningen er f'(x_n)=0.02\cdot \frac{450-y_n}{450}\cdot y_n, så 
y_{n+1}=y_n+0.02\cdot \frac{450-y_n}{450}\cdot y_n\cdot h


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. marts kl. 15:16 af peter lind

a) se din formelsamling formel 120 side 19

b) se https://www.matematiksider.dk/projekter/eulers_metode.pdf  det er ikke en rekursionsligning


Skriv et svar til: rekursionsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.