Matematik

Ssh for binomialfordeling

10. marts kl. 14:08 af DeepOcean - Niveau: A-niveau

Hej Alle 

Jeg har det svært med følgende opgave .Jeg håber nogle kan hjælpe mig med

Se venlig vedhæfte fil 

Hvordan kan jeg regne ssh for X=20

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: Ssh.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts kl. 15:20 af peter lind

Vedlæg HELE opgaven


Svar #2
10. marts kl. 15:47 af DeepOcean

Den er hele

Svar #3
10. marts kl. 15:47 af DeepOcean

Den er hele

Brugbart svar (1)

Svar #4
10. marts kl. 16:40 af SuneChr

Summen af sandsynlighederne over  h e l e  udfaldsrummet er 1, så kan du udregne a.


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. marts kl. 16:41 af peter lind

Det tvivler jeg på for man kan ikke udregne a fra dette. Du angiver også at det er en binomialfordeling. Hvor haar du det fra. Desuden er det spørgsmål a så der må i hvert fald også være et spørgsmål b


Svar #6
10. marts kl. 17:26 af DeepOcean

#4 Tak for det .Nu giver den mening . a = 0.10 

i opgave b vi skal beregne middelværdien og spredning .Jeg får  middelværdien til 27 og spredning til 11.44

Er den resultat er rigtigt? fordi facitlist siger sprednign er 2.27 !


Brugbart svar (1)

Svar #7
10. marts kl. 17:27 af SådanDa

Der er ikke tale om en binomialfordeling.

Ud fra den meget begrænsede opgavetekst må man antage at udfaldsrummet er {10,20,30,40}

Så du ved at 1=P(X∈{10,20,30,40})=P(X=10)+P(X=20)+P(X=30)+P(X=40)=0,25+a+0,35+0,3.

så 1=a+0,9 og altså a=0,1


Brugbart svar (1)

Svar #8
12. marts kl. 12:08 af AMelev

#6 Dine resultater er rigtige.

#5 I eksamensopgaver er alle spørgsnål sat med punktopstilling - også selv om der kun er ét, så der gælder "har man sagt a, må man også sige b" ikke.

#7 Af opgaveteksten fremgår, at tabellen viser sandsynlighedsfordelingen for X, så udfaldsrum og tilhørende saandsynligheder kendes.


Svar #9
12. marts kl. 13:25 af DeepOcean

#6 Mange tak for din input .Opgaven er løst.


Skriv et svar til: Ssh for binomialfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.