Fysik

Rumfysik Setinel-3A

10. april kl. 13:13 af Mikkeline123 - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med opgave b og c?


Svar #1
10. april kl. 13:13 af Mikkeline123

Her der dokumentet vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april kl. 15:23 af ringstedLC

b) 

\begin{align*} v &= \frac{s}{t}\Rightarrow s=v\cdot t \end{align*}

I en tidligere opgave har du fundet farten i en lidt anden bane.


Svar #3
11. april kl. 12:55 af Mikkeline123

Men jeg kender jo ikke v, jeg kender kun t? Så forstår det ikke helt


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. april kl. 23:46 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. april kl. 23:48 af ringstedLC

Cirkelbanens radius er oplyst og så kan farten beregnes som du før har gjort.


Svar #6
12. april kl. 16:53 af Mikkeline123

Okay tak.

Hvordan regner jeg så c)?


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. april kl. 21:31 af ringstedLC

c) minder også om den tidligere opgave:

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2069564

Vurdér effekten af intensiteten i detektorens bølgeområde. Dens areal er opgivet som en diameter. Tiden for intensiteten er opgivet:

\begin{align*} n\cdot E_f=E &= P\cdot t\;,\;E_f=\textup{energien af en foton} \\ \frac{n}{t} &= \frac{P}{E_f} \end{align*}

Fotonenergien i det aktuelle bølgeområde må du slå op.


Svar #8
13. april kl. 13:58 af Mikkeline123

Jeg forstår ikke helt den formel og hvordan jeg lige skal sætte tallene ind.


Skriv et svar til: Rumfysik Setinel-3A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.