Matematik

Differentialligninger maple

29. maj kl. 13:30 af em99 - Niveau: A-niveau

Hejsa :) 

Jeg kan ikke få den er skrevet rigtig ind i maple, er der nogen der ved hvordan opgave a løses i maple?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj kl. 14:34 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj kl. 14:43 af ringstedLC

a)

\begin{align*} x\cdot \left ( \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}+x^2 \right ) &= 2y\Rightarrow \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=\frac{2y-x^3}{x} \\ \textup{Tangentens ligning}: y &= \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}\cdot (x-x_0)+f(x_0) \\ \textup{Ligning i\,}(-2,5): y &= \frac{2\cdot 5-(-2)^3}{-2}\cdot (x-(-2))+5 \end{align*}


Skriv et svar til: Differentialligninger maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.