Matematik

Harmonisk svingning

17. september kl. 14:22 af Lalode - Niveau: B-niveau

Hej jeg er i gang med at lave opgaver om harmoniske svingninger men der er lige en ting som jeg ikke helt forstår. ud fra min funktion står der at x ∈ [0;8]. Hvad vil det sig og hvilken betydning har det for funktionerne? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september kl. 14:33 af peter lind

Det betyder at  x ligger i intervallet 0≤x≤8


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september kl. 14:54 af ringstedLC

Intervallet begrænser antallet af helbølger fra at være uendeligt mange:

Vedhæftet fil:_0.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september kl. 18:09 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textup{Harmonisk svingnings}\\ \textup{standardformel:}\\&& f(t)=a\cdot \sin\left (b\cdot t+c \right )+d \\\\\textup{Svingningstid:}\\&& T=\frac{2\pi}{b} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. september kl. 18:18 af mathon

Se eksempelvis
                               https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2076328
 


Skriv et svar til: Harmonisk svingning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.