Matematik

Differentiering af funktion

30. september kl. 12:25 af Markus2300 - Niveau: A-niveau

Jeg skal finde ét sandt udsagn blandt disse seks, men der er 2, nemlig at f'(x)≥0 i x(1,3) samt at f er en aftagende funktion. 

Jeg ved at f'(x)≥0 i x(1,3) da jeg differentierer ln(x) og får 1/x, og det er positivt i (1,3). 


Svar #1
30. september kl. 12:26 af Markus2300

Desuden har f(x)=0 også to løsninger på [-2,3], nemlig x=1 og x=-1. Hvilke af disse tre svar er så rigtige?


Svar #2
30. september kl. 12:39 af Markus2300

Ups, jeg har læst opgavebeskrivelsen forkert. Jeg har løst opgaven


Skriv et svar til: Differentiering af funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.